Presentert av:
Skål for alkoholfrie drinker! Her byr drinkeksperten David Kringlund på sin tolkning av klassikeren Bellini.
Bellini er en av Italias mest kjente cocktailer og lages etter tradisjonen av Prosecco og hvit ferskenpuré. Her byr drinkeksperten David Kringlund på sin tolkning av klassikeren Bellini.Skål for alkoholfrie drinker! Bellini er en av Italias mest kjente cocktailer og lages etter tradisjonen av Prosecco og hvit ferskenpuré.
INGREDIENSER
Bellini med pasjonsfrukt
(1 drink)
15 cl alkoholfri musserende (tørr)
3 cl pasjonsfruktpuré
Pasjonsfruktpuré
2 dl sukkerlake
tre hele pasjonsfrukter
Til servering
1⁄2 pasjonsfrukt
SLIK GJØR DU
Lag pasjonsfruktpureen ved å blande sukkerlake med alle tre pasjonsfruktene. Sil og hell over på flaske.
Ta frem Riedels Sourglass. Fyll med alkoholfri musserende og deretter pasjonsfruktpuré.
Pynt med en halv pasjonsfrukt.