Anbefalte sliperi

Når kniven din ikke blir skarp nok med en brynestav eller en våtsliper, må du slipe den opp på nytt. Vi anbefaler sliperi i nærheten av deg.
Les mer
TA VARE PÅ: KARAFLER
Står din karaffel på hylla og samler støv? Bruk våre verktøy og følg våre rengjøringstips, så vil karaffelen bli strålende ren på null tid.
Les mer
Knivsliping med slipestein
For å opprettholde en skarp egg må du av og til slipe kniven din. Her viser Sebastian Petterson fra det svenske kokkelandslaget hvordan du sliper med Yaxells slipesteiner.
Les mer
TA VARE PÅ: KJØKKENKNIVER
De japanske knivene våre har topp kvalitet og er svært skarpe når de blir levert. Her har vi samlet noen råd om hvordan du tar vare på knivene på beste måte.
Les mer
TA VARE PÅ: VINGLASS
Her er noen tips til hvordan du kan ta best vare på glassene, slik at de varer så lenge som mulig.
Les mer
TA VARE PÅ: KRYDDERKVERNER
Zassenhaus’ keramiske kvernverk er hardere enn stål, noe som gjør kvernen slitesterk. Hvis du tar vare på kvernen på riktig måte, holder den livet ut.
Les mer