Gyoza med svinekjøttdeig & chilidipp

Fredagskos 2.0! Sprø gyoza fylt av svinekjøtt. Servert med kremet spisskålsalat og en soyasaus med gochujang.
Les mer
Ungarsk gulasjsuppe
Få supper varmer så godt som en rykende varm ungarsk gulasjsuppe. En fyldig og krydret kjøttsuppe med smak av paprika og tomat.
Les mer
Drinktips - Messy Martini
Vår beste oppskrift for å komme i feststemning! Server en Messy Martini med Baileys Salted Caramel, vodka og masse karamellsaus. Slurp – så godt!
Les mer
Drinktips - Spicy Margarita
Server en Spicy Margarita! Like syrlig og oppfriskende som den klassiske varianten - men denne overrasker med en kick av jalapeño.
Les mer
Asiatiske kålruletter med svinekjøttdeig
Kålruletter er en klassiker i det norske kjøkkenet, og det kan være gøy å utfordre tradisjonene med nye smaker. Prøv vår asiatisk-inspirerte oppskrift!
Les mer
Mocktail med pasjonsfrukt
En forfriskende alkoholfri punsj som kan serveres til alle anledninger. En oppskrift som passer like godt til voksne som til barn.
Les mer
Forfriskende Agua fresca
Agua fresca kan lages på mange måter. Nyt denne oppskriften der smakstilsetningene er agurk, eple, mynte og lime.
Les mer
Svitsj til Switchel
Er du klar for den kalde fine tida? Ingefær, eplesidereddik og sitron – smak den populære helsedrikken Switchel
Les mer
Fudge med kardemomme
Lag din egen fudge til jul! En sikker stemningskaper med proffkokk Louise Johansson sitt beste fudge-oppskrift.
Les mer
Sjøkrepshale med smørsaus
Kreps til forrett – ja, takk! Imponer med denne smakfulle oppskriften på sjøkrepshale servert med en smakfull skalldyrsmørsaus.
Les mer
Drinktips - Espresso Martini
En kaffe etter maten? Espresso Martini er en populær og luksuriøs klassiker fra 80-tallet som leverer like høyt på kremhet som på koffein.
Les mer
Potetkake à la Janssons fristelse
Den tradisjonsrike svenske gratengen “Janssons fristelse” smaker alltid riktig, men prøv også denne spennende varianten av potetkaken med ansjos.
Les mer
Laks Tataki
Raskt og enkelt – og utrolig godt! Her er proffkokk Øyvind Dalelvs oppskrift på Laks Tataki.
Les mer
Ovnsbakt lange med rotgrønnsaker, rømme & brødsmuler.
En ny julefavoritt! Stjernekokk Stefan Karlsson har hentet inspirasjon fra lutefisk og komponert en helt egen variant med ovnsbakt lange.
Les mer
Hvit gløgg
Tid for gløgg! Prøv denne hjemmelagede hvitvinsgløggen med smak av kryddernellik, kanel og appelsin!
Les mer
Sprø salat med grønnkål, appelsin & mandler
Tips til tradisjonsmiddager i mørketiden! Denne flotte salaten passer til både julebord, Thanksgiving og til Mortensaften som feires den 10. november.
Les mer
Bakt sjokoladedessert med tyttebærpærer & salt karamellsaus
Luksus i enhver bit! En bakt sjokoladekake utenom det vanlige – og den perfekte avslutningen på et middagsselskap.
Les mer
Varm eplecider med bourbon
Eple og kanel er en vellykket smakskombinasjon - som vi i dette tilfellet har fanget i en varm drikk. Perfekt for årets kalde dager!
Les mer

Cheesy smashburger – med trøffel & karamellisert løk
Proffkokk Øyvind Bøe Dalelv deler oppskriften på sin signaturrett: Smash burger. Sprø, deilig og magisk god!
Les mer
Høstgryte med høyrygg, kantareller & syltet eple
Vær så god – her er oppskriften på høstens beste gryte! Inviter til fyldig gryte med høyrygg, kantareller & syltet eple.
Les mer
Toast med kantareller & løyrom
Skogens og havets gull på samme toast. Værsågod – her er oppskriften på høstens mest luksuriøse forrett.
Les mer
Pink pasta
Trendretten nummer én? Rosa pasta eller Barbie-pasta lager du raskt ved å blande pasta med en saus laget av rødbeter og geitost.
Les mer
Sprø eplechips
Høst sesongens epler og forvandle dem til sprø eplechips – en sunn, fargerik og smakfull snack laget av årets hagefrukt.
Les mer
Drinktips - Clover Club
Sour power! Clover Club er en syrlig cocktail med smak av bringebær og har en deilig, lys rosa farge.
Les mer