Populære brennevin verden rundt

Fra amerikansk bourbon i vest til japansk sake i øst – hvor god oversikt har du over verdens brennevin? Vi guider deg gjennom noen av de mest populære og utforsker hva som gjør dem unike.
Les mer
Varmende hverdagssupper
Supper er den perfekte hverdagsmiddagen. De er ofte raske å lage, rimelige, enkle å variere og lette å lage – også til mange. Her er våre beste oppskrifter!
Les mer
O – it's magic!
Nytt favorittglass? Riedel The O Wine Tumbler uten stett og fot, er et stilrent og en moderne variant av det klassiske vinglasset.
Les mer
Deilige oppskrifter for alkoholfrie drinker
Null prosent alkohol - hundre prosent smak! Drinkseksperten David Kringlund byr på fem magiske mocktails.
Les mer
Food & Wine pairing - Sjøkreps & hvit burgunder
Liora Levi og Øyvind Dalelv møtes for å utforske kombinasjoner av mat og vin. Hvilken vin passer best til en delikat sjøkrepshale med smørsaus?
Les mer
Lufte og dekantere vin - Slik gjør du
Lær hvordan du dekanterer og lufter vin! Riedel-ambassadør Liora Levi viser hvordan du kan forbedre vinopplevelsen – med enkle triks.
Les mer
Gløggens historie
Varmt, krydret vin – hvordan ble egentlig gløgg en del av den norske julefeiringen? Les litt om gløggens historie.
Les mer
Food & Wine pairing - Laks Tataki med japansk hvitvin
Liora Levi og Øyvind Dalelv møtes for å utforske kombinasjoner av mat og vin. Hvilken vin passer best til en lekker Laks Tataki?
Les mer
Halloweendrinker
Tips til gøyale Halloweendrinker! Velg mellom en gresskarfarget sour, en grønn fruktbowl eller en nattsvart cocktail med vodka og bjørnebærlikør.
Les mer
Pasta – 5 enkle & gode middagsretter
Her er våre mest populære pastarettene! Kremete klassikere, fargerike hverdagsretter og oppskrifter fra Nordens fremste kokker!
Les mer
Food & Wine pairing - Smashburger med Cabernet
Liora Levi og Øyvind Bøe Dalelv møtes for å utforske kombinasjoner av mat og vin. Hvilken vin passer best til en saftig smashburger? Denne gangen skal en cabernet løfte denne populære retten.
Les mer
Lag din egen drinksirup
Mix og match dine egne drinksiruper! Mulighetene er uendelige med hjemmelaget sukkerlake.
Les mer
Vin til godteri
Server rett vin til en praliner! Vi gir deg tips om passende viner til noen av våre mest elskede smågodtvarianter.
Les mer
Fargerike fat
Server fat med fargerik mat! Vi deler tips om råvarer fra naturens spiskammer – helt uten kunstige stoffer eller tilsetninger – som setter farge på maten.
Les mer
Beste vinene til ostefatet
At ost og vin trives sammen – det har lenge vært kjent. Men hvilken er den beste vinen til osten?
Les mer
Lekne drinker
En sour drink med bringebærsirup, en grønn godsak toppet med kokosskum, og en sommerduftende rabarbradrink. 3 lekne gindrinker!
Les mer
Et dypdykk i akevitt
I over 500 år har vi skandinavere drukket akevitt, og i Norge, Sverige og Danmark har drikken vært en ledende sprit opp igjennom årene.
Les mer
Slik velger du drikke til skalldyrfesten
La deg inspireres av vinekspert Liora Levi og hva hun serverer av øl, vin og bobler til skalldyrfatet.
Les mer
GIN & TONIC – 6 forfriskende oppskrifter
Gin & Tonic, en klassiker som finnes i en mengde forfriskende varianter. Skål inn helgen med en av våre forfriskende GT-drinker!
Les mer
Ja, vi elsker 17. mai!
Vi skal heise flagg og synge “Ja, vi elsker”, så samles vi til 17. maifrokosten. Liora Levi byr på smakfulle retter fra fjerne strøk og et dekket bord som garanterer feststemning hele dagen!
Les mer
Få riktig temperatur på vinen
Lær å temperere røde og hvite viner – og å raskkjøle bobler! Vi gir deg tips om hvilke redskaper som gir deg en bedre vinopplevelse.
Les mer
Torske-lykke!
I det dunkle vannet rundt Reykjavik svømmer torsken – i store mengder. Vi prøver lykken til sjøs med fem av Sveriges fremste kokkeprofiler.
Les mer
Ville drinker
Fra skog til kro! Granskudd, tyttebær eller fiol og lavendel, cocktail-kreatør Bella Porcile henter inspirasjon og ingredienser fra naturen til drinkene sine.
Les mer
Påskedrinker
På tide å ta frem drinkglassene – og bartenderen i deg! Her er det fem forfriskende drinker som passer ekstra godt akkurat i påsken.
Les mer
Proff påskemeny
Skap variasjon på påskebordet – og server klassikere på en ny måte. Her er vårt forslag til en deilig treretters meny å forberede til årets påskeaften.
Les mer