BARE EN VANLIG KVERN – HELT TIL DU HAR PRØVD DEN
Zassenhaus anses for å være en av verdens beste kvernprodusenter. I Sverige har krydderkvernene blitt veldig populære i både restaurant- og hjemmekjøkken. En Zassenhauskvern er bare en vanlig kvern – helt til du har prøvd den. Det som virkelig gjør at kvernen utmerker seg, er følelsen og den høye kvaliteten. Kvernverket er hardere enn stål og nesten umulig å slite ut. Du kan til og med male grus i kvernen, selv om det er noe vi ikke anbefaler. Samtlige kverner har kvernverk med 25 års garanti.
PRODUKSJON
Zassenhaus er en virksomhet med en lang historie. De begynte å produsere stålredskaper allerede i 1867, og har siden blitt et symbol for krydder- og kaffekverner av høy kvalitet. 20 år etter at foretaket ble grunnlagt, begynte Zassenhaus å produsere kaffekverner, og i 1904 begynte de med pepperkvernproduksjon som ble utvidet med tretilbehør på midten 20-tallet. I dag tar man hånd om hele prosessen fra å tørke treet, som tar 25 timer, til å skjære ut kvernene. I år 2000 lanserte Zassenhaus sitt egendesignede og patenterte kvernverk laget av tysk keramikk av høy kvalitet. Kvernverket heter CeraPlus og har 25 års garanti.
LES MERGARANTI OG VEDLIKEHOLD
Zassenhaus har 25 års garanti på kvernverket. Garantien omfatter altså ikke lakkskader eller skader på treflatene. På øvrige produkter gjelder to år iht. den svenske forbrukerloven. Innkjøpsdato må bevises med kvittering.
Zassenhaus’ keramiske kvernverk er hardere enn stål, noe som gjør kvernen uutslitelig. Hvis du tar vare på kvernen på riktig måte, holder den livet ut. I dette innlegget får du tips om hvordan du tar vare på pepper- eller saltkvernen fra Zassenhaus på best mulig måte.