Det er en stor glede å jobbe med en skarp kjøkkenkniv. Tar du vare på kniven din, vil du oppleve den samme gleden i mange år. Minosharp har spesialisert seg på slipeverktøy for japanske kniver og det er ingen ringere enn Mino Tsuchida, Globals sterke mann, som står bak merket. Noen få strøk i Minosharps berømte våtsliper er alt som skal til for at kniven skal bli som ny. Minosharp har også utviklet verktøy for mer kunnskapsrike knivnerder som vet hvordan en slipestein skal håndteres.
Skjerp slipeferdighetene dine med den profesjonelle kokken Sebastian Gibrand! I Gibrands slipeskole forklarer han forskjellen på å slipe og skjerpe en kniv. Det er en stor forskjell. Vanligvis er noen strøk over en skjerpestang eller i en våtsliper nok til at kniven blir skarp igjen. Men når den har blitt skikkelig sløv, må du slipe kniven for å få en ny egg. Det er da Minosharps slipesteiner kommer inn i bildet.
Tre års garanti mot produksjonsfeil forutsatt at de gjeldende vedlikeholdsinstruksjonene følges, se informasjonen om produktet ditt for mer informasjon. Kjøpsdato må bekreftes med kvittering.
Meny
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.