Hvor godt kjenner du til caveman cooking? Det vil si matlaging over åpen ild. Sannsynligvis ikke like godt som svensken Erik Brännström – også kjent som "Den ville kokken."
Det startet med en liten ismaskin for hjemmebruk. I dag leverer Sebastian Solstad Törnell is til barer over hele Sverige. Vi besøker isfabrikken i utkanten av Gøteborg,
Ute er det nye inne. Hvilken er den beste utfluktoppskriften, og hva bør man alltid ha med seg i piknikkurven? Vi har latt kokken Frida Ronge svare på det.
Som liten jente sa Frida Ronge at hun skulle bo i Japan da hun ble stor. Allerede da hadde hun er sterk fascinasjon for landet i øst. I dag er Frida en prisbelønt kokk som i bransjen ses på som en visjonær innen svensk-japansk matlaging.
Stefan Karlsson har i løpet av årene reist rundt i verden. På reisene har han hentet mye inspirasjon fra bl.a. Kina, Østerrike, USA, Sør-Afrika og landene rundt Middelhavet.
Få matretter ser så enkle ut som sushi, men det er ikke mange som er klar over at det ligger veldig mange års trening bak en dyktig sushikokk, eller at det er i risen den store kunnskapen og kreativiteten sitter.
Jeg har ingen andre kniver enn Tamahagane, sier Ørjan selvsikkert. De har alt, fortsetter han og plukker opp en kniv for å vise hvor bra den ligger i hånden.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.