träffar.

Ingen treff. Prøv et annet søkeord.

Kiritsuke 20 cm m. knivbeskyttelse

Art. Nr: Y-37234

Kiritsuke fra Yaxells serie Super Gou Ypsilon, 23 cm, inkludert knivbeskyttelse.

Les mer
Pris: 7 999kr
DEL:

Kiritsuke er en japansk knivmodell og beskrives ofte som en hybrid mellom en grønnsakskniv og en fiskekniv. Tradisjonelt brukes kniven av kjøkkensjefen som et symbol på status, da den anses å være mer krevende å mestre enn andre kniver. En smidig og allsidig kniv som kan brukes til de aller fleste ingredienser. Når du først har mestret den.
 

SUPER GOU 

Yaxell Super Gou er en eksklusiv knivserie. Knivbladet er bygget opp av hele 161 lag med damaskusstål. Kjernen er laget av det japanske pulverstålet SG2. Ståltypen inneholder en stor andel karbon og er svært hard, noe som gjør at eggen kan slipes sylskarp. Pulverstålet er omsluttet av et mer rustbestandig stål, 80 lag på hver side av eggen. Hardhetsgraden er 63 HRC.

Det røde og svarte håndtaket er produsert av micarta. Materialet er laget ved at linduk og spesialplast sammenføyes under høyt trykk. Dette gir et hardt, vannfast og hygienisk materiale som passer godt i kjøkkenmiljøer. Håndtaket er festet ved hjelp av tre kraftige stålnagler. I enden av håndtaket sitter det til og med en rustfri knapp som sørger for at kniven er perfekt balansert.

Yaxell
Super Gou Ypsilon
Sort
Rustfritt stål
20 cm
4984909372344

GARANTIVILKÅR

Tre år fra kjøpsdato. Kjøpsdato må dokumenteres med kvittering. Skader på egg eller spiss blir ikke erstattet, men henvist til nærmeste profesjonelle sliperi.

For øvrig viser vi til forbrukerkjøpsloven når det gjelder reklamasjoner og feilvarer.

VEDLIKEHOLDSRÅD - KJØKKENKNIVER

De japanske knivene våre har topp kvalitet og er svært skarpe når de blir levert. Når de har vært brukt en stund, må knivene slipes for at de skal bevare eller få tilbake skarpheten. Her har vi samlet noen råd om hvordan du tar vare på knivene på beste måte.



Skjær på et passende underlag – et skjærebrett av tre eller plast. Bruk alltid et mykt underlag som ikke skader knivens egg. Unngå harde materialer. De kan skade eggen hvis du skjærer i dem. Frosne produkter og ben kan dessuten knekke knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da de vil skade eggen.

Tips: Unngå å skrape av skjærebrettet med eggen, bruk heller baksiden for ikke å gjøre kniven sløv.

Rengjøring: Vask knivene for hånd med lunkent vann og oppvaskmiddel straks etter bruk. La ikke knivene bli liggende uvasket etter at du har brukt dem. Da kan det oppstå syreangrep som kan føre til at kniven ruster. Unngå å vaske kjøkkenkniver i oppvaskmaskin. Det har verken knivene eller oppvaskmaskinen godt av. Trådkurvene i oppvaskmaskinen kan bli ødelagt, og oppvaskmiddelet tærer på knivseggen. Tørk av kniven med en myk klut straks etter rengjøring.

Pussing: Skulle det oppstå overflaterust, kan den poleres bort ved hjelp av metallpuss eller poleringsgummi. Om du ikke gjør det med en gang, kan det oppstå dypere rustskader.

Oppbevaring: Oppbevar knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, gjerne i en knivblokk, et knivfutteral eller på en knivlist. Plasser knivlisten slik at den er utilgjengelig for barn. Sett alltid kniven med ryggen først mot listen, for ikke å skade eggen.
 

Lignende produkter:

Meny

Cookies på siden

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.

Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.

Vis detaljer