En liten og praktisk kasserolle – perfekt for å lage grøt, skumme melk og å varme kakao i. Non-stick-belegget hindrer at råvarene brenner seg fast. Håndvask anbefales.
Classic Non-stick
Classic Non-stick har samme oppbygging som serien Classic Stainless Steel. Steke- og kokekarene består av tre lag metall, der en kjerne av aluminium er omgitt av rustfritt stål. Denne smarte konstruksjonen gir holdbare panner med optimal varmespredning. Forskjellen er at serien Classic Non-stick har belegg. Innsiden av alle karene er dekket av et slitesterkt non-stick-belegg kalt DURIT Professional S, som gjør pannene enkle å steke i og lette å rengjøre. En favoritt på kjøkkenet!
Classic Non-stick er for mange en favoritt på kjøkkenet. Belegget gjør at pannene er enkle å steke i og lette å rengjøre. De er også relativt slitesterke, så lenge de behandles forsiktig. Unngå høye temperaturer og stålredskaper i pannen. En belagt stekepanne egner seg best for retter som krever skånsom tilberedning, er væskebaserte eller fettfattige. Du kan bruke minimalt med fett i pannen uten at maten brenner seg fast. Serien tåler ovn opp til 250 grader og fungerer på alle varmekilder.
Slik er karene bygget opp:
1. 0,5 mm 430-stål i ytre lag (inneholder 60 prosent resirkulert stål)
2. 2,1 mm aluminiumskjerne i midtre lag
3. 0,4 mm 304-stål i innerste lag (inneholder 50 prosent resirkulert stål)
4. DURIT Professional S-belegg
Garantivilkår
Tre års garanti mot fabrikasjonsfeil, forutsatt at gjeldende vedlikeholdsråd følges, se informasjonen om produktet ditt for mer informasjon. Innkjøpsdato må bekreftes med kvittering.