Knivsliper med 2 hjul grå/svart
Art. Nr: MC-220GBKnivsliper fra MinoSharp.
Vedlikehold kjøkkenknivene dine ved å av og til skjerpe dem med MinoSharps knivsliper. Alt du trenger å gjøre er å fylle knivsliperen med litt vann og trekke noen drag med kniven gjennom de forskjellige hjulene, så blir skarpheten som ny.
SLIPESKOLE MED EDIN DZEMAT
I Sundqvists slipeskole forklarer stjernekokken Edin Dzemat forskjellen på å skjerpe og slipe en kniv. Det er en stor forskjell. Å skjerpe kniven er noe du gjør regelmessig, med en våtsliper eller en skjerpestang, for å vedlikeholde eggen på kniven. Når kniveggen ikke blir skarp nok med en våtsliper eller skjerpestang, må du slipe kniven for å få en ny egg.
Se hele slipeskolen her
Minosharp
Det er en stor glede å jobbe med en skarp kjøkkenkniv. Tar du godt vare på kniven din, vil du oppleve den samme gleden i mange år. MinoSharp har spesialisert seg på slipeverktøy for japanske kniver og det er ingen ringere enn Mino Tsuchida, Globals sterke mann, som står bak merket. Noen få drag i MinoSharps berømte våtsliper er alt som skal til for at kniven skal bli som ny. MinoSharp har også utviklet verktøy for mer kunnskapsrike knivnerder som vet hvordan en slipestein skal dras.