Tidløse drinkklassikere til all ære men iblant kan det være morsomt å prøve noe nytt. For å inspirere deg til å ta din favorittdrink til nye høyder viser miksologen Jørgen Dons sine varianter på noen av verdens mest kjente drinker. Her er hans tolkning av klassikeren Sazerac.
Ingredienser
Montebello (1 porsjon)
2,5 cl Michters Rye
2,5 cl Gammel Opland
1 cl St. Hallvard
En skvett Peychauds Bitters
En skvett Angostura Bitters
SLIK GJØR DU
Miks alle ingrediensene med isbiter og hell opp i glass.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.