Presentert av:
Laksecarpaccio er en frisk og elegant rett som kombinerer tynne skiver av rå laks med en syrlig dressing, perfekt som forrett eller lett lunsj. Her er en enkel og smakfull carpaccio som - og husk rosa pepper!
Laksecarpaccio er kjempeenkelt å lage og like deilig for øynene som for smaksløkene. Denne varianten har en herlig blomstertone, som kommer fra granateple og rosa pepperkorn. En helt fantastisk forrett som bare må testes!
INGREDIENSER
Laksecarpaccio
(4 porsjoner)
0,75 dl olivenolje
1 lime, revet skall og juice
1/2 granateple
300 gr rå laks
2 tsk rosa pepper, nykvernet
0,5 dl krydderkarse
Slik gjør du
Lag dressingen med olivenolje, limeskall og limesaft.
Del granateplet og ta ut frøene.
Skjær laksen i tynne skiver og legg på et fat.
Drypp over dressingen, så dryss over granateplefrøene.
Krydre med nykvernet rosa pepper. Topp med nyklippet karse.