Glem pasta og nudler! Vil du begynne å spise mer grønt? Da er det Zoodles som gjelder!
Pasta laget av zucchini, også kalt zoodles, er et grønt og sunt alternativ å servere på middagstallerkenen. Dessuten er det kjempeenkelt å lage og du kan lage den i ulike fasonger avhengig av hvilken pastarett du har lyst på. For å inspirere deg til å prøve dine grønne fingre har vi testet tre ulike alternativ på zoodles som passer til kjøttsausen, i salaten eller til lasagnen.
ZUCCHINI SPAGHETTI
Med en grønnsaksstrimler fra Benriner skiver du raskt og enkelt zucchinien til spaghetti. Bruk den rå i salater eller koke den ett par minutter og erstatt den vanlige pastaen.
ZUCCHINI FETTUCINI
For litt bredere zucchinipasta passer det utmerket med en mandolin. Skjær av endene på zucchinien. Sett i det brede juliennebladet og skjære på langs. Vips så har du zucchini fettucini!
LASAGNEPLATER AV ZUCCHINI
Å lage lasagne med zucchini er både godt og enkelt. Skive zucchinien tynt på en mandolin uten julienne. Perfekt som erstatning eller komplement til tradisjonelle lasagneplater.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.