Noe søtt til kaffen? Her er et helt nydelig dessertfat! Bak oppskriften står mesterkokken Simen Vatne.
Ingen middag er komplett uten dessert. Gjør som Simen Vatne og sett et fat med flere forskjellige godbiter på bordet. På denne måten kan gjestene selv velge hva de vil bite i.
INGREDIENSER
(4 porsjoner)
4 vaffelhjerter
Sjokolade eller konfekt
8 makroner
400 gr jordbær
200 gr bringebær
50 gr rips
SLIK GJØR DU
Lag en frisk og søt sommerdessert med deilig sjokolade eller konfekt, friske bær og makroner. Bruk det du liker og varier gjerne med andre typer bær og sjokolade. Pass på at det er balanse mellom det søte og det syrlige.
Lag proffkokken Sebastian Gibrands luksuriøse dessert. Her blir panna cottaen smaksatt og servert med appelsin, for å balansere søtheten fra sjokoladen.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.