SLIK GÅR DU FREM
Varm ovnen til 200 grader. Legg baconskivene på en stekeplate, og stek dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Kok eggene – cirka 7 minutter om det er store egg – og legg dem i isbad. Blansjer bønnespirene i ca. 30 sekunder, og legg dem i isbadet.
Varm opp sesamolje i en gryte, og fres hvitløken på middels varme i ca. 1 minutt. Tilsett mirin, miso, gochujang, tahini og kyllingbuljong, og kok opp. Rør godt, slik at misopastaen løser seg opp. Kok nudlene i henhold til anvisningene på pakken.
Legg de kokte nudlene i bunnen av fire dype tallerkener. Øs over suppen. Topp med finskåret vårløk, bønnespirer, halve egg og noen skiver bacon.
Vegetarisk alternativ:
Bytt ut kyllingbuljongen med grønnsaksbuljong.
Bytt ut bacon med skivet, stekt shiitake-sopp.
Bytt ut egg med tofu.