SLIK GÅR DU FREM
Kok opp 1 dl kremfløte med 1⁄2 dl kaffebønner. Ta kasserollen bort fra varmen, og la det trekke i 30 minutter.
Sil av bønnene, og varm opp på nytt. Tilsett sjokolade, og rør til en glatt røre.
Visp eggeplommer, et helt egg og 1 dl sukker porøst. Visp 2,5 dl fløte med 0,75 dl sukker luftig.
Rør sammen blandingen av hvit sjokolade og kaffe med eggeblandingen, og vend i kremen til slutt. Fordel røren i koppene, og frys i ca. 3 timer.
Legg 2 ss kaffebønner i en Zassenhaus-kvern (eller morter).
Ta koppene ut av frysen, og strø over sukker slik at du dekker hele overflaten.
Vri noen tak med krydderkvernen slik at sukkeret får smak av kaffebønnene.
Brenn overflaten med en gassbrenner, eller stek med grilleffekt på 250 grader i ca. 3 minutter, til sukkeret har fått gyllen farge.