SLIK GÅR DU FREM
Bland ingrediensene til gremolataen med en stavmikser.
Sett blandingen kaldt til servering. Sett ovnen på 125 grader.
Krydre kjøttet med hvitløk, salt og sort pepper. Brun kjøttet i en stekepanne med smør, og stek det deretter i ovnen til kjernetemperaturen er 53 grader, ca. 15–20 minutter.
La kjøttet hvile i minst 5 minutter før du skjærer det opp.
Aspargesrisotto
Fres løken på middels høy varme uten at den blir brun.
Tilsett ris og fres i ytterligere noen minutter, til løken blir blank.
Hell i vin og halvparten av hønsebuljongen. La den putre på lav varme under lokk. Rør om av og til. Tilsett resten av buljongen når væskemengden minker.
Skjær bort den grove delen av aspargesen og hakk resten i centimeterstore biter. Spar noen topper til pynt.
Rør parmesanen inn i risottoen og tilsett smøret. Smak til med salt og sort pepper.
Rør deretter inn aspargesbiter og babyspinat.