Keramisk slipestav 24 cm
Art. Nr: G-45Skjerpestål fra Global, 24 cm.
For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom. Hold din Global-kniv ved like ved at du én gang i måneden drar kniven over et skjerpestål. Det finnes både keramiske skjerpestål og skjerpestål i diamant. Diamantskjerpestålet er grovere i utførelsen og brukes om nødvendig før det keramiske skjerpestålet.
Vil du bli kvassere på knivsliping? I Gibrands slipeskole viser Globals ambassadør Sebastian Gibrand deg hvordan du bruker et skjerpestål riktig.
GLOBAL
Global, eller Global Classic, er den bredeste og mest kjente Global-serien. Serien inkluderer en rekke skarpe knivmodeller, alt fra kjøttøkser til fleksible filetkniver, grønnsakskniver og små skrellekniver. Knivene er laget av ett lag stål og kjennes igjen på skaftet med sorte prikker. Serien inneholder også redskaper og tilbehør som hjelper deg å gjøre det skarpt på kjøkkenet.