Carbon Steel
Carbon Steel er en serie slitesterke kokekar i karbonstål som passer til all type matlaging. Karbonstål er et materiale som har blitt brukt til steke- og kokekar i flere tusen år. Som støpejern består karbonstål av en blanding av karbon og jern, men med den forskjellen at det er lettere i vekt. Karbonstålpanner er robuste, holdbare og samtidig enkle å håndtere. Materialet gir rask og jevn varmefordeling. Det gjør stekepannene spesielt godt egnet til matlaging som krever høye temperaturer, som grilling og steking. Håndtaket i rustfritt stål sikrer et kjølig og stabilt grep.
Serien Carbon Steel fungerer på alle varmekilder, inkludert kokeplater, induksjon, ovn og åpen flamme. Karene kommer innoljet og klare til bruk rett fra emballasjen. De har ingen belegg, men utvikler med tiden en fin patina og et naturlig beskyttende lag som kan sammenlignes med en non-stick-overflate. Generelt blir pannene bedre jo mer du bruker dem. Ta godt vare på dem, og brenn dem inn med nøytral olje jevnlig, så kan de vare i generasjoner. Karbonstålpanner er elsket av både profesjonelle kokker og engasjerte hjemmekokker.