Slik går du frem
Bløtlegg mungbønnene i kokende vann i cirka 30 minutter. Hell av vannet og legg bønnene i en mikser sammen med kokosmelken og kjør til det er helt glatt. Hell blandingen i en bolle og bland inn rismel, maizena, vann, vårløk, gurkemeie og litt salt. Røren skal være veldig tynn. La den hvile i minst 20 minutter, men gjerne i kjøleskapet over natten.
Ta frem røren og spe opp eventuelt med mer vann. Varm en spiseskje matolje i en stekepanne. Stek noen biter av rekene sammen med noen skiver sølvløk. Når alt har fått litt farge etter cirka et halvt minutt, er det på tide å helle på pannekakerøren. Begynn med en desiliter og hell langs sidene på stekepannen. Hell deretter i ytterligere cirka en halv desiliter slik at bunnen dekkes. Dekk med et lokk og damp i to minutter, og stek deretter til pannekaken er sprø.
Legg på en neve bønnespirer og brett pannekaken før du snur den på en tallerken. Server med ferske salatblader, mynte og valgfri dippsaus. Spis ved å rive av biter av pannekaken og legg i et salatblad sammen med mynte og litt saus