Presenteras av:
Akevitt er så mye mer enn en snaps. Her byr den bartenderen Johannes Sæterbø på en forfriskende jordbærdrink med akevitt som base.
Drink med akevitt? Ja, du leste riktig. Her blandes de herlige aromaene i brennevinet med campari, sitron, sukkerlake og friske jordbær. En smaksrik kombinasjon som garantert vil slå an!
Hørte vi skål?
INGREDIENSER
Never Say Meir (1 drink)
4 cl akevitt, helst Meir Classic
1,5 cl campari
2,5 cl sitronjuice
1,5 cl sukkerlake
2 jordbær (1 til garnityr)
Is
SLIK GJØR DU
Lag sukkerlaken ved å koke opp sukker og vann i en kjele (for eksempel 1,5 dl sukker og 1 dl vann). Når sukkeret har løst seg opp, la det avkjøles.
Hell sukkerlaken i en shaker og muddle sammen med et jordbær. Tilsett is, akevitt, campari og sitronjuice. Rist godt.
Legg en stor isbit i et rocks-glass. Hell opp drinkblandingen gjennom en finmasket sil. Pynt med et jordbær! Nyt!