SLIK GÅR DU FREM
Start med syltelaken til løken. Bland 1 ss eddik med 2 ss sukker og 3 ss vann – kok opp.
Skrell løken og del dem på langs. Hell den varme laken over løken. Dette kan du gjerne gjøre en time før servering.
Fortsett med majonesen. Bland sammen eggeplomme, dijonsennep og eddik i en skål. Tilsett rapsoljen dråpevis mens du pisker kraftig. Du kan godt bruke en stavmikser. Smak til majonesen med salt og pepper og sett den til side.
Fjern alle sener på kjøtter og hakk det fint så det nesten blir som kjøttdeig (men ikke for fint – for man skal merke at det er håndskåret). Smaksett kjøttet med presset sitron, olivenolje, salt og pepper etter smak. Del de små kapersene i to.
Nå er det på tide å sette sammen retten på tallerken. Legg kjøttet på tallerkenen som en luftig «pølse». Sprut over majonesen. Legg deretter på høvlet parmesan, knust potetgull, løk, kapers og avslutt med ertespirer.