En frisk grønn saus er perfekt til det meste. Bruk den som salatdressing eller til grillmat, og varier ettersom hvilket krydder du liker best.
Dressingen Green goddess så dagens lys på 1920-tallet i San Francisco. Siden da har populariteten gått i bølger, og den finnes i mange variasjoner. I denne oppskriften har vi valgt å lage en hakket variant for å gi urtene mer tekstur, men du kan også bruke en mikser hvis du foretrekker et jevnere resultat. Velg også de urtene du liker best, som du kanskje dyrker i hagen eller har i fryseren, for den saks skyld. Prøv det frem til du finner det du synes smaker best!
INGREDIENSER
3 potter med ferske urter
1 dl majones
1 dl rømme
2 ss olivenolje
1 ts hvit miso eller kapers
1 fedd hvitløk
1 sitron
Salt og pepper
SLIK GÅR DU FREM
Bland majones, rømme, olivenolje, miso og et revet hvitløksfedd.
Hakk urtene fint. Skrell halvparten av sitronen og klem saften ut av hele. Vend inn hakkede urter og sitronsaft og -skall. Smak til med salt og pepper.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.