Presentert av:
Det du legger på grillen, er minst like viktig som det du serverer til. Her anbefaler vi tre oppskrifter på sursøt agurksalat, urtegrønn dressing og hjemmelaget BBQ-saus!
Å skrive handlelisten for grillkvelden starter vanligvis enkelt. Du finner ut hva du skal legge på glørne, men så da? Hvis inspirasjonen uteblir, kan du sjekke nedenfor, hvor vi viser deg hvordan du kan lage tre forskjellige tilbehør som passer perfekt til grillmat. En Green goddess-urtedressing, en kjempeenkel hjemmelaget barbeque-saus og japansk knust agurksalat.
Green Goddess
En fargesprakende grønn saus som passer til alt fra salater til grillmat. Lett å variere etter hva du har hjemme, enten i hagen eller i fryseren. Du trenger tre forskjellige ferske urter, så prøv med dem du liker best. I videoen lærer du å lage vår hakkede variant, men den kan også mikses hvis du heller vil ha et jevnere resultat.
TIL OPPSKRIFTEN
HJEMMELAGET BBQ-SAUS
Denne oppskriften er utviklet for å kunne lages når som helst. Vanlige pantryhelter kombineres for å kunne brukes som glasur eller tilbehør. Våg å sette ditt eget preg på denne grunnleggende oppskriften, for eksempel med litt ekstra krydder.
TIL OPPSKRIFTEN
JAPANSK AGURKSALAT
Sunomono er en japansk agurksalat som får en fantastisk sursøt karakter fra soya og litt sukker. Her har vi toppet den med blandede alger, men noen strimler av tørkede noriblader fungerer også bra! Server den som den er eller topp med for eksempel reker eller krabbe.
TIL OPPSKRIFTEN