SLIK GÅR DU FREM
Kjør multene i en mikser, og passer dem. Kok ned til 300 g under stadig omrøring. Avkjøl.
Rør ut maisstivelse i 1 ts sitronsaft, og visp den inn i multepureen. Kok opp mens du rører, og dekk med plastfolie.
Smør og sukre porsjonsformer. Sett formene i fryseren en kort stund.
Visp eggehviten med 1 ts sitronsaft og 1/3 av sukkeret til du får marengsskum. Visp inn resten av sukkeret på høyeste hastighet til marengsen er stiv. Vend inn 1/4 av eggeskummet i multepureen. Rør glatt, og vend i resten.
Fordel røren, og stryk den glatt med en palettkniv (eller en slikkepott). Porsjonene kan oppbevares i kjøleskap i inntil fire timer før baking, eller dekkes med plast og fryses i noen uker før bruk.
Forvarm ovnen, og bak souffleen på 170 graders varme i ca. 8–10 minutter. Hvis du tar dem rett fra frysen, trenger de 15–20 minutter i ovnen.
Strø over litt melis og urter og server med en gang, så de ikke faller sammen.