SLIK GÅR DU FREM
Smelt den hvite sjokoladen i vannbad. Legg eggeplommene i en bolle og visp sjokoladen forsiktig inn i en tynn stråle. Rør inn en spiseskje fløte for å jevne ut temperaturen, ha deretter i resten av fløten, og sett blandingen kaldt.
Skjær rabarbraen i 2 cm store biter. Kok opp med vin, vann, strøsukker, vaniljestang og frø. La det småkoke i 5 minutter til rabarbraen er myk.
Sil bort rabarbrabitene, kok opp igjen og tykne med maisenna. La blandingen avkjøles og sett den i kjøleskap.
Sett ovnen på 200 grader. Bland alle ingrediensene til smuldredeigen for hånd, og fordel dem på en stekeplate med bakepapir. Stek i 10 minutter til den får en gyllen farge. Avkjøl.
Presentasjon
Hell ca. 1,5 dl suppe i en dyp tallerken eller i et glass. Legg en skje hvit sjokolademousse i suppen og strø over noen smuldredeigsbiter. Pynt eventuelt med friske jordbær og server med en gang.