SLIK GÅR DU FREM
Hummer: Fjern skallet på halen og klørne. Stek hummerkjøttet i smør, og lag sjy ved å steke ut pannen med buljong, salt og pepper. Del halen i mindre biter, og gjør det samme med klokjøttet.
Friterte lefser: Varm opp olje til ca. 180 grader. Skjær til tortillalefsene i ønsket størrelse. Friter lefsene til de får gyllenbrun farge, og form dem til tacoskall.
Soppemulsjon: Visp eggeplommen sammen med noen dråper sitron og litt salt. Tilsett soppolje dråpe for dråpe, til blandingen har fått en majoneslignende konsistens. Smak til med mer salt og sitron.
Sotet kjøtt: Tørk av kjøttet, og gi det fin stekeskorpe ved å steke det i en varm panne. Skjær kjøttet i strimler, og krydre med salt og pepper.
Løkolje: Kjør den grønne delen av vårløken i mikser sammen med spinat og rapsolje. Sil blandingen gjennom sileduk eller kaffefilter.
Rå sopp: Skjær soppen i tynne skiver.
Ved servering: Vend klokjøttet i soppemulsjonen, og legg blandingen i den friterte tortillalefsen. Deretter legger du oksekjøtt og hummerhalekjøtt lagvis i lefsen. Avslutt med tynne skiver rå sjampinjong og løkolje.