Frida Ronge, svensk ambassadør for Yaxellkniver, lærer deg å skive sashimi av uer. Hun kommer med smarte tips og viser hvordan man napperer uer med varmt vann for å få en herlig tekstur på skinnet.
Ingredienser
2 uefileter
1 bit pepperrot
250 g reddik
½ dl dashi
½ dl japansk soyasaus
Slik går du frem
Kontroller at skjellene på skinnet er fjernet og at skinnet sitter på. Del og opp tørk av fileten. Fjern eventuelle bein. Varm opp vann til ca. 90 grader.
Snu fileten og legg den på en duk. Hell over vann til skinnet trekker seg litt inn.
Som liten jente sa Frida Ronge at hun skulle bo i Japan da hun ble stor. Allerede da hadde hun er sterk fascinasjon for landet i øst. I dag er Frida en prisbelønt kokk som i bransjen ses på som en visjonær innen svensk-japansk matlaging.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.