SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 110 grader. Del cocktailtomatene i to og legg på et fat. Hell over olivenolje og dryss over salt. Sett tallerkenen i ovnen og la tomatene steke i ca 3 timer.
Bland eddik, vann og sukker og rør til sukkeret er oppløst. Høvle løken tynt på en mandolin og ha i sausen. La stå i kjøleskapet i 1 time.
Forvarm ovnen til maksimal temperatur, 250-275 grader. Fordel crème fraiche på pizzabunnene og legg deretter på små biter av mozzarella. Stekes i ovnen i ca 10 minutter.
Ha balsamicoeddik, olivenolje, salt og pepper over ruccolaen.
Topp pizzaen med ruccola, pinjekjerner og syltet rødløk. Hell over olivenolje. Tilsett deretter de semitørkede tomatene. Skjær flankesteken i tynne skiver med en trancherkniv og legg bitene på pizzaen. Høvle over rikelig med parmesan.