SLIK GJØR DU
Forvarm ovnen til maksimal temperatur, undervarme. Sett alle platene du har i ovnen. De hjelper til med å holde varmen oppe, hvis du ikke har en bakestein som du kan legge i bunnen av ovnen.
Skyll skvallerkålen, hell i et dørslag og la den tørke på papir. Riv osten. Strimle den gule løken og stek den myk på middels varme. Smak til med salt og pepper.
Kjevle ut pizzabunnene. Fordel crème fraiche på bunnene. Legg deretter på små biter av mozzarella. Tilsett stekt løk, skvallerkål og finhakket chili. Topp med lagret ost. Stekes i ovnen i 5-7 minutter, eller til pizzaen har en fin farge på undersiden og rikelig med farge på kantene. Ikke vær redd for brente kanter - det gir karakter og smak.
Avslutt med å rive over sitronskall og topp med blandede urter og skudd. Ringle over litt olivenolje, ta en sving med peppermøllen og server umiddelbart.