Småpoteter med rømme & løyrom

Lyst på snitter? Bakte småpoteter kan du enten servere som appetittvekkere til drinken eller som snacks på buffébordet. Så enkelt og så godt!
Synes du ikke at poteter er festlig nok? Da vil denne oppskriften få deg på andre tanker. Bakte delikatessepoteter er kjempelekre og perfekte å servere som tilbehør til festmiddagen. Toppingen kan du selvfølgelig variere etter smak – vi velger kombinasjonen rømme og løyrom.
INGREDIENSER
(12 stk)
12 stk delikatessepoteter
1 dl rømme
0,5 stk rødløk, finhakket
50 gr løyrom eller sikrom
1 bunt dill

SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200 grader. Bak potetene til de er myke, ca 30 minutter.
Skjær et kryss i hver potet. Fyll dem med rømme og rødløk. Legg løyrom på toppen og pynt med små dillkvister.
RELATERTE PRODUKTER
LES OGSÅ

Smørbrød på 3 måter
Smørbrød er en dansk klassiker som sjelden skuffer. Her gir vi tips om tre vårlige varianter med fersk laks, kremet rekesalat og rustikk potet.
Les mer
Gyoza med svinekjøttdeig & chilidipp
Fredagskos 2.0! Sprø gyoza fylt av svinekjøtt. Servert med kremet spisskålsalat og en soyasaus med gochujang.
Les mer
Ungarsk gulasjsuppe
Få supper varmer så godt som en rykende varm ungarsk gulasjsuppe. En fyldig og krydret kjøttsuppe med smak av paprika og tomat.
Les mer