Gör så här
Start med å vaske risen grundig slik at all stivelse forsvinner fra overflaten. Tøm i en sil. Kok risen i 4,5 dl vann. Kok først opp og la det så småkoke på lav varme i ca 20 minutter uten å løfte lokket. Ta av varmen og la stå.
Riv østerssoppen i tynne tråder. Bland de andre ingrediensene til soppen. La en stekepanne bli skikkelig varm. Stek soppen med litt olje i noen minutter. Hell så på sausen og fres i 1 minutt. Holdes varm.
Skjær agurken i tynne skiver. Hell over salt, sukker, riseddik, vårløk og gochgaru. Bland godt og sett til side. Hell av væsken som dannes.
Vend bønnespirene i sesamolje, salt og sesamfrø.
Stek eggene på kun den ene siden.
Legg risen i bunnen av 4 brede, dype boller. Tilsett speilegg og deretter sopp, agurk, bønnespirer, spinat og kimchi, hver for seg rundt eggeplommen. Server med gochujang, som du tilsetter etter smak. Bland og nyt!