Følg i bartenderen Johannes Sæterbøs fotspor og bli med på trenden med akevittdrinker! Her er en festlig drinkoppskrift med rosa akevitt som base – toppet med tonic, is og grønne blader.
Ingredienser
40 ml Meir Pink
10 ml Indian Tonic
Til pynt
Grønne blader, sitrusfrukt eller lignende
Slik gjør du
Fyll et glass med is. Hell i akevitten. Topp med tonic. Dekorer med grønne blader, en skive sitron, grapefrukt eller annet pynt du har tilgjengelig. Server!
Kanskje din nye favorittdrink? En syrlig sour – med akevitt! Bartenderen Johannes Sæterbø byr på en sunn og frisk cocktail med smak av bergamott og sitron.
Vil du ta hjemmebaren din til et nytt nivå? Se her! Sammen med drikkeeksperten David Kringlund har vi utarbeidet en veiledning med alt fra redskap til brennevinstyper og glass.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.