Presentert av:
Sensommeren er høysesong for skalldyr! Ta festen til nye høyder med riktig utstyr fra Global.
Oppskriften på en vellykket sjømatfest er å dekke bordet med de riktige redskapene. Med Globals skarpe og smidige redskap blir sensommerens beste feiringer enda bedre.
UTSTYRSTIPS
Den kraftige kjøkkensaksen fra Global tar seg med letthet av robuste skalldyr. Bruk saksebladene til å klippe opp de harde klørne, eller for raskt å hakke opp ferske krydderier ved bordet! I tillegg fungerer den som en ekstra åpner for både bokser og flasker som krever litt ekstra innsats.
KJØKKENSAKS
Skalldyrkjøttet ligger gjemt i mange kriker og kroker i skallet. Derfor er det praktisk å ha denne spesialdesignede kniven tilgjengelig, så du enkelt kommer til overalt.
KRABBE- OG HUMMERKNIV
Enten det gjelder et saftig surdeigsbrød eller sprø baguetter servert til sjømaten, er det ikke så festlig med mosede brødskiver. For raske snitt er en skarp, sagtannet brødkniv et must!
BRØDKNIV
Viktig for all godt planlagt matlaging er en stabil arbeidsflate, og spesielt viktig når det er mye mat som skal tilberedes. Skjærebrettet bidrar til orden på kjøkkenet, og kan også følge med ut som serveringsunderlag når måltidet skal begynne.
SKJÆREBRETT I EIK
Etter et så dekadent måltid som skalldyr er ost både en enkel, rask og luksuriøs avslutning. Server gjerne svenske harde oster som Västerbottensost i store biter sammen med søtt syltetøy!
OSTEKNIV
Aioli og andre klassisk skalldyrsauser. Hvis dere er mange, er det en god idé å servere sausene i flere små skåler i stedet for én stor, slik at gjestene ikke trenger å strekke seg for å fylle opp tallerkenen..
SKJEER