Når proffkokk Øyvind Dalelv og vinekspert Liora Levi møtes på kjøkkenet, får vi fantastisk mat med perfekt matchet vin. Til dette møtet vil en Cabernet med sin rike kompleksitet løfte smakene i den saftige hamburgeren!
En saftig burger fortjener den perfekte matchen, og det finnes ingen bedre følgesvenn enn en cabernet sauvignon. Denne fyldige og smaksrike rødvinen, med dype toner av solbær og modne plommer, er et kraftfullt motspill til den intense smaken av karamellisert løk, stekt sopp og smeltet cheddarost. Tanninene i vinen balanserer den rike fettmengden i burgeren, og gir et sofistikert løft til hver bit.
Cabernet sauvignon er like uformell som elegant – perfekt for en avslappet kveld med gode venner. Uansett om du velger en flaske fra California eller Bordeaux, vil denne vinen gjøre burgeropplevelsen ekstraordinær – enten med kniv og gaffel eller med hånden!
Burger, cabernet – GO!
Cheesy smashburger – med trøffel & karamellisert løk
En vellaget burger er en sikker vinner – alltid. Prøv ut Øyvind Bøe Dalelvs oppskrift på cheesy smashburger med en luksuriøs trøffel- og sopptopping. De jordaktige smakene smelter sammen med denne saftig burgeren og tar comfort food til et helt nytt nivå.
Riedels cabernet-glass hever opplevelsen av vinen ved å dempe tanninene og fremheve fruktsødmen i druen. Smaken på vinen blir rundere og fyldigere. Velg gjerne Riedels O-glass som er uten stett når du spiser burger, for å sette en mer casual stemning.
I Druespesifikt med Riedel går vineksperten Liora Levi gjennom noen av våre favorittdruer– og hvilken type glass som kreves for at vinen skal komme til sin rett.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.