Presentert av:
Leter du etter en ny kjøkkenkniv? La deg inspirere av topplisten vår! Her har vi samlet Globals 10 bestselgende knivmodeller.
En god kjøkkenkniv gjør matlagingen både enklere og morsommere. Men å finne den rette i knivjungelen blant alle modeller og serier er ingen barnelek. Globals utvalg alene inkluderer over hundre forskjellige kniver. Vi har derfor satt sammen en liste over våre bestselgere, slik at du enkelt kan se hvilke kniver dine Globalvenner liker best.
La oss presentere Globals topp 10!
10. G-21
G-21 er en fileteringskniv med et fleksibelt og relativt smalt blad. Kniven er svært fleksibel, noe som gjør det lettere å filetere fisk. Det gjør at du lett kommer til med kniven under skinnet og rundt beina på fisken. Du kan også bruke kniven til å renskjære kjøtt og fjærfe.
SE PRODUKTTIPS
9. GS-89
En kokkekniv i mindre modell. Kniven er perfekt når du skal hakke, skjære og kutte mindre råvarer. Det korte knivbladet gjør at kniven også egner seg som begynnerkniv for barn som ønsker å hjelpe til på kjøkkenet.
SE PRODUKTTIPS
8. G-9
G-9 er en tøff kniv. Tanningen gjør at du lett kan skjære opp alle typer brød, alt fra smuldrete boller til rugbrød og surdeigsbrød. Kniven egner seg også til bruk med råvarer med høyt syreinnhold, som sitrus og tomat eller harde, halvtinte fiskeblokker.
SE PRODUKTTIPS
7. GS-5
GS-5 er Globals mest populære grønnsakskniv. Størrelsen gjør at kniven er rask og enkel å jobbe med. Du kan blant annet bruke kniven til å hakke løk, chili, urter, mindre rotgrønnsaker og frukt.
SE PRODUKTTIPS
6. GS-38
GS-38 er en skrellekniv som passer spesielt fint til arbeid som krever presisjon. Enten du bruker den i luften, for eksempel når du skreller løk, eller mot skjærebrettet når du skjærer mindre råvarer.
SE PRODUKTTIPS
5. GS-83
GS-83 er en grønnsakskniv med litt mindre skaft enn storebroren GS-5. Knivmodellen egner seg godt når du skal kutte ting som krever mer nøyaktighet. Bruk den gjerne til julienne og brunoise, altså når du skjærer grønnsaker i fine staver eller terninger.
SE PRODUKTTIPS
4. GS-11
Universalkniven GS-11 er en liten favoritt i knivblokken. Som navnet tilsier er denne en knivmodell som kan brukes til det meste. Når du synes at kokkekniven føles for stor og rotkniven føles for liten da er universalkniven et godt valg.
SE PRODUKTTIPS
3. G-5
G-5 er en solid grønnsakskniv. Bladet er nesten rektangulært, noe som gir deg god kontroll over snittet. Velg denne kniven når du skal hakke mye av løk, rotgrønnsaker, salat eller friske urter.
SE PRODUKTTIPS
2. G-30
G-30 er en fileteringskniv som er spesielt utviklet for det nordiske markedet og vår måte å filetere fisk på. Internasjonalt kalles kniven for «Swedish fillet knife». G-30 er den perfekte kniven til gravlaksen!
SE PRODUKTTIPS
1. G-2
G-2 er utvilsomt Globals mest populære kniv. Det er en allsidig kokkekniv som kan brukes til de aller fleste ingrediensene. Det robuste bladet gjør det enkelt å håndtere råvarer som kjøtt, fjærfe og rotgrønnsaker.
SE PRODUKTTIPS