Presentert av:
Vår Riedel-ambassadør Liora Levi inviterer oss til 17. maifrokost! Bli med hjem til Liora, der hun byr på spennende verdenssmaker og forbereder bordet til gjestene.
Med vaiende flagg og nystrøken bunadsskjorte, er det ingenting som kan sammenlignes med en skikkelig 17. maifrokost med venner og familie. Når Liora Levi forbereder til 17.mai er «feststemning» inspirasjonen. Hun pynter rettene med små norske flagg og lar andre røde, blå og hvite fargerike detaljer som jordbær, blåbær og liljekonval stå fremme på bordet. Her under deler hun flere tips som vil gjøre bordet til et uforglemmelig skue.
La oss begynne forberedelsene!
Vineksperten
Synes du det er vanskelig å velge riktig vin? Liora Levi er vinekspert og en god hjelp hvis du vil holde deg oppdatert på hvilke glass og viner som passer sammen.
Les om Liora tester Veloce
OPPSKRIFTER
Quinoasalat
Denne friske quinoasalaten vil garantert begeistre. Med smaker som granateple-frø og fersk asparges blir dette også en vakker og fargerik rett på bordet. En eksotisk salat som gir ren matglede på en festdag!
TIL OPPSKRIFTEN
Crispy grønn salat
Dra nytte av vårens grønnsaker og lage en crispy grønn salat! Sitronsaft og flaksalt setter prikken over i-en på denne forfriskende salaten, som vil bli verdsatt av både store og små festdeltakere..
TIL OPPSKRIFTEN
FESTSTEMNING PÅ 17. maibordet
Med gode kjøkkenredskaper gir du råvarene de beste mulighetene – og du vil samtidig nyte tiden og forberedelsene på kjøkkenet. En skarp kokkekniv og et stabilt skjærebrett er en god start. Dekk bordet med druespesifikke champagneglass og en praktiske karaffel som løfter vinopplevelsen for de feststemte gjestene. Til sist: ikke glem de små flaggene! De små detaljene skaper de store opplevelsene på 17. mai!