Lag en fargerik og smakfull salat! Her med en herlig kombinasjon av sprø kålblader, syrlig sitrus og knasende mandler.
Hva er bedre enn en lett, frisk salat til en kraftig middag. Denne vakre salaten passer til både and, kalkun og gås – og gir farge til julebordet og til søndagsmiddagen.
En favoritt i mørketiden!
INGREDIENSER
75 g grønnkål
75 g rødkål
1 stk granateple
30 g mandler
3 stk appelsiner
SLIK GJØR DU
Skjær bort stilkene på grønnkålen. Hakk resten av grønnkålen fint. Skjær rødkålen i tynne strimler.
Ta ut frøene fra granateplet.
Skjær bort skallet fra to av appelsinene og skjær ut fine båter. Press ut saften fra den siste appelsinen.
Bland grønnkål, rødkål, appelsinbåter, appelsinsaft og granateplefrø i en bolle.
Topp med mandler.
Tips! Rist gjerne mandlene i en tørr stekepanne for ekstra sprøhet.