Presentert av:
Vårens smaker på boks! Gjør som Ludwig Tjörnemo og dra nytte av vårens nye grønnsaker i en ny versjon av den klassiske potetsalaten. Denne blandingen av ferske urter og rotgrønnsaker vil få smaksløkene dine til å danse polka.
INGREDIENSER
Potetsalat (4 porsjoner)
400 g ferske poteter
4 gulrøtter
200 g sukkererter
2 rødløk
4 ss kapers
8 asparges
6 ss ferskost
2 ss dijonsennep
3 ss kaldpresset rapsolje
Persille
Sennepsfrø
Flaksalt
SLIK GÅR DU FREM
Hakk gulrøtter og asparges. Kok med ferske poteter i saltet vann. Kok til rotgrønnsakene er blitt myke.
Bland sammen ferskost og dijonsennep. Smak til med salt og pepper.
Skjær rødløk og sukkererter i tynne skiver. Bland sammen poteter, gulrøtter og asparges med ferskosten. Legg i rødløk og sukkererter vekselvis.
Legg på glass og drypp litt rapsolje over. Dryss flaksalt, sennepsfrø og fersk persille på toppen.