En fantastisk god vegetarisk carpaccio! Laget med tynne skiver av squash - toppet med kremet ricotta, sprø vårløk, søt basilikum og syrlig sitronolje.
På jakt etter en sunn og enkel forrett? Da bør du prøve vår vegetariske carpaccio. En fantastisk god rett som du enkelt kan lage ved hjelp av en skarp mandolin.
INGREDIENSER
(4 porsjoner)
2 squash
2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
150 g ricotta
2 vårløk
1 bunt fersk basilikum
Salt
Pepper
SLIK GÅR DU FREM
Skjær squashen i tynne skiver med en mandolin. Legg et lag med squashskiver på en flat tallerken/serveringsfat.
Bland olje og sitronsaft i en skål. Drypp over squashskivene.
Bruk en teskje og fordel ricottaen jevnt over skivene. Hakk vårløken og strø over.
Hakk basilikumen og strø over (ca. 2 ss eller så mye du ønsker).
Smak til med salt og pepper. Server!