SLIK GJØR DU
Forvarm ovnen til maksimal temperatur, undervarme. Sett alle ovnsplatene du har i ovnen. De hjelper til med å holde varmen oppe, hvis du ikke har en bakestein som du kan sette i bunnen av ovnen.
Kok sammen sukker, hakket chili, vann, eddik og finstrimlet rabarbra. Kok til rabarbraen er myk og væsken har blitt litt karamellisert. Bland karamellen glatt.
Rens og skyll kålen, hell den i et dørslag og la den tørke på papir. Riv osten. Strimle den gule løken og stek den myk på middels varme. Smak til med salt og pepper. Skjær svinekjøttet i 1 mm tykke skiver.
Kjevle ut pizzabunnene. Fordel crème fraiche på bunnene. Spre deretter ut små biter av mozzarella. Tilsett stekt løk, kål og oppskåret svinekjøtt som du først dypper i rabarbrakaramellen. Topp med ost og legg pizzaen på en varm ovnsplate.
Stek i ovnen i 5-7 minutter, eller til pizzaen har fått fin farge på undersiden og rikelig med farge på kantene. Ikke vær redd for brente kanter – det gir karakter og smak. Smak til med nykvernet sort pepper og server umiddelbart.