Slik går du frem
Skjær entrecôten i 2 cm tykke skiver. Krydre kjøttet med Vegeta natur (allroundkrydder) på begge sider.
Legg kjøttet på grillen. Grill til den indre temperaturen når 50 grader, ca. 2-3 min på hver side. Ta kjøttet av grillen og la det hvile på skjærebrettet i minst 5 minutter. Trancher kjøttet med en trancherkniv og en stekegaffel.
Server entrecôten sammen med somunbrød (eller pita), kajmak, grønn salat og hjemmelaget ajvar.
Hjemmelaget ajvar
Legg paprika og aubergine på grillen og grill til de får rikelig med farge. Snu dem og la dem grilles ferdig under lokk, ca. 10 minutter. Ta paprika og aubergine av grillen.
Fjern paprikaskinnet med en filetkniv. Skrap auberginen med en skje. Grovhakk paprika- og aubergine kjøttet.
Legg paprika og aubergine i en mikser eller foodprosessor. Tilsett salt og eventuelt tørket chili. Bland grovt. For å få en mykere konsistens kan du også tilsette litt solsikkeolje.