Har du prøvd ertemole? Hvis ikke, er det definitivt på tide! En klimavennlig variant av guacamole, der den klassiske avocadoen byttes ut med tinte erter. Like god som den vanlige varianten, men litt rimeligere.
Ingredienser
Ertemole
250 g grønne erter, tinet
2 ss olivenolje
1 fedd hvitløk
0,5 rødløk, finhakket
0,5 rød chili, finhakket
1 lime, saften
1 tomat, i terninger
1 ts salt
Fersk koriander, finhakket
SLIK GJØR DU
Tin ertene. Kjør dem sammen med salt og limejuice med en stavmikser.
Finhakk rødløk, hvitløk, chili og koriander. Knus dem med olivenolje i en morter. Tilsett erteblandingen og fortsett til du har ønsket konsistens.
Kutt tomaten i terninger og tilsett. Bland godt. Server!
Zassenhaus støpejernsmorter passer perfekt til tørkede krydder, så vel som urter og dip. Her viser vi hvordan du lager en klassisk, meksikansk guacamole.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.