Dette er BBQ-sausen som grillmester Johan Kullberg lager når han ikke har tilgang til sin egen. Alt finnes i et vanlig kjøkken!
Grillshacket Mugworts BBQ i Gråbo drives av Johan og Sanna Kullberg. I tillegg til restauranten har de også sin egen serie BBQ-sauser, der originalen vant førstepremien i både EM og i det svenske mesterskapet i grilling i 2018. Når Johan ikke har tilgang til sausene sine, kanskje fordi han er hjemme hos noen andre, er dette oppskriften han bruker. Alle ingrediensene er tilgjengelige hjemme i de fleste kjøkken, og kan varieres litt i henhold til hva man har på lager.
INGREDIENSER
2 dl ketchup
1 dl tomatpuré eller chilisaus
1 ss spisskummen
1 ss hvitløkspulver
1 ss løkpulver
1 ss paprikapulver
1 dl eddik, helst eplesidereddik
1 dl råsukker eller muscovado-sukker
1 løk
SLIK GÅR DU FREM
Røyk løken med en eller annen tresort. Grill det hardt, og hakk deretter i små biter. Bland løken med resten av ingrediensene med en stavmikser. La det avkjøles litt, og så er det klart til bruk.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.