Februar kan være grå og kjølig, men det trenger ikke kjøkkenet ditt å være. Her er våre beste tips for et inspirerende februarkjøkken.
Med ny inspirasjon på kjøkkenet blir februar alt annet enn trist. Vi har samlet våre beste produkttips for å gjøre hverdagen lysere – også på kjøkkenet ditt. Velg og vrak blant kniver, kverner og kokekar av høy kvalitet.
Sett farge på februar med nye kjøkkenfavoritter!
Utstyrstips
Kokkekniv
En skarp kokkekniv er kjøkkenets trofaste helt – Nyheten Kentaga fra Tamahagane San leverer på alle plan. Ideell både for å hakke ingefær og å strimle kål.
Se produkttips
Skjærebrett
Et skjærebrett som er skånsom mot kniven. Globals nye skjærebrett i 100% sukkerrør absorberer verken lukt eller farge – perfekt når du håndterer fisk, kylling eller sitrusfrukter.
Se produkttips
Roaster
En ekte helt når storfamilien samles. Samuel Groves roaster! Den ultimate hjelperen når det står grateng, ovnsbakte rotgrønnsaker eller en saftige stek på menyen.
Se produkttips
Kokkekniv
Flere knivskarpe tips! Bunmeis kokkekniv med klassisk slipt blad kan bli den nye favoritten på kjøkkenet. Mestrer de viktige oppgavene – skjæring, hakking og terning.
Se produkttips
Vinglass
Rødt er fortsatt førstevalget i februar – og Riedels cabernetglass fra Veloce-serien er en favoritt. Klokken demper tanninene og gir vinen en rundere og fyldigere smak.
SE PRODUKTTIPS
Krydderkvern
Sett farge og smak til februarkjøkkenet med en krydderkvern fra Zassenhaus! Den fargerike serien Westerland har som alle Zassenhaus kverner et slitesterkt kvernverk i herdet keramikk.
Se produkttips
Oppskrift
Hvitkål, rødkål, grønnkål og savoykål! Gi denne vitaminrike grønnsaken mer plass på tallerkenen i februar. Prøv en asiatisk variant av kålruletten og gjør hverdagsmaten mer spennende. Både godt og varmende!
Til oppskriften!