Juni er her og grillen går på høygir. Vi tipser om oppskrifter og redskaper for en vellykket sommermiddag!
Vi elsker de lange lyse grillkveldene. Dette er anledninger der vi nyter middager i gode venners lag, og med noe kaldt i glasset. Nå skal det ikke kompliseres – på denne tiden av året skal det være enkelt og gøy. Oppgrader utekjøkkenet med gode redskaper, legg noe godt på risten og sleng sammen en sommersalat mens du venter på at grillen skal gjøre jobben.
Klar, ferdig, grill!
REDSKAPER
Trancherkniv
Vårt beste grilltips – invester i en god kjøkkenkniv! Uansett hva du velger å kaste på grillen, fortjener stykket å kuttes opp med presisjon og skarphet. Yaxells trancherkniver er perfekte til kjøtt og kylling.
Se produkttips
Kokkepinsett
Når du skal flytte godsakene rundt på grillen, er Globals kokkepinsett din beste venn. Den er ikke bare fleksibel og sterk, den er også laget av en stålkvalitet som tåler ekstra høye temperaturer.
Se produkttips
Skjærebrett
Et annet verktøy som er greit å ha for hånden, er et solid skjærebrett som for eksempel Zassenhaus´ trancherbrett. Du kan bruke den til tilberedning, så vel som til tranchering og servering. Alt i ett!
SE PRODUKTTIPS
Krydderkvern
Smak til middagen med en Zassenhaus kvern. Litt nykvernet sort pepper lyser opp de fleste retter – ikke minst grillretter. Kvernen kan du få i flere flotte serier og treslag. Hva med en Hannover i eik?
Se produkttips
Ølglass
En kald øl passer alltid til grillmiddagen. Velg selv om du drikker med eller uten alkohol, men spar ikke på kvaliteten på glassene. I Riedels sortiment er det flere glass som er spesialdesignet for øl. Skål!
Se produkttips
Beer stopper
Fornøyd? Da kan du spare resten av ølet til en senere anledning med Pulltex ølstopper. Disse fleksible korkene finnes i flere fargerike modeller og lukker tett også når flasken ligger i kjøleskapet.
Se produkttips
Oppskrift
Sommerens salat til ALL grillmat, er denne. Du kan enkelt tilpasse oppskriften etter egen smak og hva du har hjemme. Server med jalapeñodressing for ekstra spicy smak, bytt ut fruktene mot dine favoritter og topp med ristede nøtter for ekstra “crunch”. Proffkokk Louise Johansson byr på denne enkel oppskriften med jordbær, cantaloupemelon og fetaost.
Til oppskriften