Onigiri er vanlig som snacks i Japan, og Frida Ronges favorittmellommål på sushiris som har blitt til overs. Her viser hun hvordan hun lager de populære risballene med rogn som fyll, og gir deg oppskriften.
I japanske småbutikker finner du mange forskjellige oppskrifter på onigiri. Risballene kommer med mange ulike fyllinger, men også i ulike former. For det meste finner du dem som trekanter eller sirkler og akkurat som Frida sier i videoen er de perfekt å ha med seg på reiser. Det er like smidig å lage en onigiri som et ostesmørbrød når du har lyst på et raskt sushi mellommål. Grunnoppskriften finner du her under, og i videoen viser Frida trinn for trinn hvordan du skal gjøre.
Ta din hjemmelagde sushi til et nytt nivå! I vår sushiskole med Frida Ronge viser hun hvordan du lager uramaki, også kjent som inside out eller California roll.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.