Presentert av:
Server din egen snaps på vårens festligheter! Litt brennevin, friske urter og sukker er alt du trenger for å lykkes.
Vil du briljere foran gjestene på vårfesten? Da skal du servere hjemmelaget snaps. Her er en enkel oppskrift som du kan variere etter din egen smak og hage. Urter som passer bra i snaps er rosmarin, sitrontimian og persille.
Ingredienser
50 cl vodka
2 stilker estragon
2 stilker sitronmelisse
2 ts sukker
Slik gjør du
Hell brennevinet i en flaske. Tilsett sukker og urter og rør. La stå og trekke i noen dager i kjøleskapet. Sil av. Server snapsen godt kjølt i Riedels snapsglass.
Oppskrifttips!
En urtekrydret snaps passer godt til både kjøtt og desserter, noe som gjør den til en takknemlig drink. Vil du matche snapsen med en spesiell matrett? Da anbefaler vi gjerne Louise Johanssons kalvekjøtt med tilhørende aspargesrisotto. Snapsen harmonerer godt med sitronen og urtene, samtidig som den bryter av mot det fete i risottoen.
LES MER