Presentert av:
Overrask middagsgjestene med hjemmelaget snaps! Her er en fantastisk, sitrus-duftende oppskrift som de fleste vil sette pris på.
Å lage din egen snaps kan virke avansert - men i virkeligheten er det enkelt. Det eneste du trenger å tenke på er å blande snapsen noen dager før du serverer den, slik at brennevinet rekker å ta smak av sitrusskallet.
Ingredienser
50 cl vodka eller hyllebær brennevin
1 stk sitron
2 stk lime
Slik gjør du
Skyll og børst fruktene grundig. Skrell dem i lange tynne strimler ved hjelp av en potetskreller.
Hell brennevinet i en flaske og tilsett sitrusskall. La stå og trekke i noen dager i kjøleskapet. Sil av. Server snapsen godt avkjølt i Riedels snapsglass.
Oppskrift tips!
En forfriskende snaps fungerer utmerket til mange forskjellige retter på buffebordet. Match gjerne sitrussnaps med en mild matrett, der lime eller sitron brukes som smaksetter. Hvorfor ikke Louise Johanssons deilige laksecarpaccio?
Til oppskriften