Presentert av:
All respekt for en klassisk GT, men noen ganger kan det være gøy med noe nytt. Cocktailkreatøren David Kringlund gir oss tre friske gindrinker å prøve ut når lekenheten melder seg.
David Kringlund er en ekspert når det kommer til drinker. Gjerne kreative drinker som overrasker på ulike måter. Selv mener han at det ofte er nok å gi en liten vri på et grunnoppskrift for å skape kontrast og heve opplevelsen av en drink.
– Det trenger ikke å være en smak eller ingrediens, det kan være minst like spennende å jobbe med andre teknikker, teksturer, temperaturer og glass, sier David.
Her deler han tre gindrinker med en lekfull touch. Velg mellom en sour drink med bringebærsirup, en grønn godsak av en drink toppet med kokosskum eller en sommerduftende rabarbradrink!
For oss nyskjerrige voksne.
Clover Club
Er sourdrinker din greie? Da vil du elske Clover Club! Dette er en variant av den klassiske drinken Gin Sour men sukkerlaken er byttet ut med bringebærsirup. Prøv denne lekre, lys rosa oppskriften!
Til oppskriften
Thai Basil
Thai Basil gir både krem og kontraster. Kombinasjonen av gin, sitron, thailandsk basilikum og kokosskum gir en eksplosjon av smaker i hver slurk. En drink som garantert vil imponere gjestene dine!
Til oppskriften
Rabarbra Gimlet
Har du noe rabarbra igjen fra sommeren? Unn deg en Rabarbra Gimlet. Denne deilige drinken består av gin, limejuice og hjemmelaget rabarbersirup. Lett å lage og hyggelig å nippe til!
Til oppskriften